Kim Lagerweij profiel fotoKim Lagerweij

info[at]kimlagerweij.nl

+31 06 268 870 41

Mail me

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

kimlagerweij
Average rating:  
 5 reviews
 by Bianka Hol

Hoezo heb ik Kim gekozen? Voor haar daadwerkelijke connectie met de natuur en duurzaamheid. Kim verbindt producten die je nodig hebt voor je zaken met de natuur. Kim is rustig en luistert goed. Bestudeerd de vraag en behoefte rustig en zorgvuldig en gaat dan ontwerpen. Je hoeft haar geen instructies mee te geven, liever niet, dan komt het beste eruit. Natuur en duurzaamheid heb je al als je voor Kim kiest. Kim heeft mijn logo en mijn kleuren ontworpen voor mijn site Reflectron.nl en mijn visitekaartjes op voorBIJpapier. Ze heeft me verrast. Kim is heel betrokken en ik heb ervaren dat ze echt meewerkt aan het succes van mijn bedrijf. Kim is verder duidelijk met afspraken. Mijn advies? Als je écht wat wilt doen in je marketing met natuur: raadpleeg Kim.

 by Erika Waaijer

Wat een mooie ontwerpen, wat een mooie samenwerking. Kim luisterd, Kim is kritisch, Kim beweegt mee, maar houdt de regie. Dank je wel Kim wat jij voor mij gemaakt hebt. Heel bijzonder en mooi. Je bent een prachtige ontwerper die werkt vanuit bezieling. Dankbaar. Natuurlijke groet, Erika

 by Sjaak van de Schootbrugge
Ik ben heel tevreden over mijn logo!

Zelf kan ik niet in plaatjes denken, dus ik had echt geen idee hoe mijn logo voor Horizon letselschade eruit moest komen te zien. Via Zeker Ondernemen kwam ik in contact met Kim. Na een persoonlijk gesprek over mijn werk en mijn drijfveren, kwam Kim met een logo dat in een keer raak was. Een prachtig logo waarin niet alleen de naam goed naar voren komt, maar waarin ook de gedachte achter mijn bedrijfsnaam treffend gepakt is.

Ik kan Kim echt aan iedereen aanraden!

 by Tjwan Oei
Arnhemse grafisch ontwerpster met het (duurzame) hart op de juiste plek!

Ik kan Kim zeker aanbevelen. Ze komt bescheiden over, maar weet waar ze het over heeft. Én ze kan haar eigen passie voor duurzaamheid mooi tot uitdrukking brengen in de ontwerpen die ze maakt. "Walk your talk, dat is wat Kim zeker uitdraagt!

 by Ginie Knipping

Wat ik vooral bijzonder vind aan Kim vind is haar werkwijze. Zij heeft mij geïnterviewd over mijn drijfveren, doelen, verhaal en werkwijze. Vervolgens heeft ze mijn verhaal vertaald naar een aantal ontwerpen en diverse varianten gemaakt. Er waren meerdere mooie ontwerpen bij waardoor het moeilijk was een keuze te maken. Ik heb op aanraden van Kim een aantal personen in mijn netwerk om feedback gevraagd voordat ik een definitieve keuze heb gemaakt. Kim heeft mij ook geholpen met de tagline bij mijn logo. Daar kwam ik zelf niet uit. Ik vind het heel bijzonder dat ze een tagline heeft bedacht die voor mij gelijk raak was: ondernemen vanuit je hart. Dat omvat alles waar ik voor sta. Ik ben erg blij met mijn nieuwe logo dat helemaal bij mij past!
Naast het feit dat Kim erg creatief is, is ze ook nog eens een fijn mens om mee samen te werken. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.