• Logo + visitekaartje Argus en Anthos

Rob Verkerke helpt organisaties op het gebied van veiligheid, gezondheid, resultaat en leertrajecten. De namen ‘Anthos’ en ‘Argus’ van het bedrijf zijn voor hem belangrijk. Anthos staat voor enthousiasme en creativiteit en Argus voor argwaan. Iets met ‘argus ogen’ bekijken. Beide krachten hebben elkaar nodig en houden elkaar in evenwicht. Stel: je wilt in je enthousiasme en creativiteit aan iets nieuws beginnen of iets willen veranderen, dan helpt de kracht van Argus je om alles te overwegen. Oftewel: je hebt alle kwaliteiten in een team nodig om verder te komen.

Dit evenwicht is verwerkt in het logo. Anthos (in het groen) rent de zwevende ‘stepping stones’ al op. Argus (in het paars) houdt hem tegen, zodat hij niet te snel gaat. Ook zorgt Anthos er voor dat Argus wel in beweging komt. Ze houden elkaar in balans. Alleen op die manier, boeken ze samen resultaat!

Daarnaast heb ik 4 strips voor op de website mogen ontwerpen. De strips beelden de thema’s samen veilig, samen gezond, samen resultaat en samen leren uit.

Het team van Zeker Ondernemen (webdesign, fotografie en teksten) ontwierp de site voor Rob: www.argusenanthos.nl/