Logo + kaart Ginie Knipping

Voorafgaand aan het ontwerpen van een logo, laat ik mensen vertellen over hun onderneming. Zo vertelde ook Ginie Knipping over haar bedrijf. Ginie is een sparringpartner voor ondernemers. Ze helpt bij het efficiënt inrichten van de bedrijfsvoering op een manier die bij de ondernemer past. Want als zelfstandig ondernemer hoef je er echt niet alleen voor te staan! Ze is zeer praktisch ingesteld en denkt in oplossingen. Zo kan ze samen met de ondernemer werken aan alle facetten die het ondernemerschap met zich meebrengt. Denk bijvoorbeeld aan het vinden van een balans tussen werk en privé, efficiënt plannen, het uitwerken van ideeën en het stellen van doelen en prioriteiten. Ook voor netwerk- en acquisitieadvies kun je bij haar terecht.Het is haar overtuiging en ervaring, dat je volop kunt genieten van ondernemen én succesvol kunt zijn, als je onderneemt vanuit het hart.

Voor Ginie is het belangrijk dat het logo twee partijen symboliseert die samenkomen en van waaruit weer iets nieuws ontstaat, iets nieuws kan groeien… Dit concept was al zichtbaar in haar oude logo, maar ze wilde haar logo graag in een nieuw ‘jasje’ zien.

Het concept is ook doorgevoerd in de kleuren. De kleuren geel en blauw vormen als ze bij elkaar komen een nieuwe kleur, namelijk groen.

Er miste alleen nog een tagline, waarop ik de volgende tagline voorstelde: ‘ondernemen vanuit je hart’. Deze tagline was gelijk raak!

In plaats van een visitekaartje liet Ginie een ansichtkaartje in haar huisstijl ontwerpen.

Het team van Zeker Ondernemen (webdesign, fotografie en teksten) ontwierp de site voor Ginie:

https://www.ginieknipping.nl