Het Arnhems Hert is een circulair en lokaal betaalmiddel. Je kan met het Arnhems Hert betalen bij aangesloten winkels en bedrijven. Deze winkeliers en bedrijven kunnen het Arnhems Hert vervolgens weer besteden bij andere aangesloten ondernemers en op die manier blijft het geld in de regio en stroomt het niet weg naar andere steden of landen. Het Arnhems Hert versterkt de onderlinge samenwerking en creëert verbinding.

Voor het Arnhems Hert heb ik al verschillende ontwerpen mogen maken. Waaronder deze infographics. De ene infographic legt uit hoe het voor ondernemers werkt en de andere infographic legt uit hoe het voor particulieren werkt. Bij beide infograpics worden de voordelen ingedeeld in 4 categorieën. Wat levert het voor mijzelf praktisch gezien op (het hoofd), wat levert het mij gevoelsmatig op (het hart) en wat levert het de samenleving praktisch en gevoelsmatig op? Bovenin de blauwe balk worden de algemene zaken over het Arnhems Hert uitgelegd.

Fijn dat ik op deze manier kan bijdragen aan de Arnhems Hert community. Uiteraard kun je mijn diensten ook in Arnhems Hert betalen.

Zie voor meer informatie www.arnhemshert.nl