Logo + visitekaartjes Praktijk Erika

Erika Waaijer, natuurcoach en massagetherapeut, is toegewijd aan het in beweging brengen van mensen, zowel in haar coachingspraktijk als tijdens haar massages.
Haar doel is niet alleen fysieke ontspanning, maar ook het in beweging zetten van emotionele aspecten van het lichaam. Of het nu in haar coaching praktijk is of tijdens een massage, de essentie ligt in het faciliteren van innerlijke transformatie die zich naar buiten manifesteert.

In haar natuurcoaching gaat ze letterlijk met haar klant naar buiten en is de natuur een spiegel van wat er vanbinnen speelt bij de klant. De ervaringen in de natuur openen deuren naar nieuwe inzichten, die vervolgens geïntegreerd kunnen worden in het dagelijks leven.

Deze beweging van binnen naar buiten heb ik terug laten komen in het logo van haar coachingspraktijk, Praktijk Erika. De letter ‘E’ (van Erika) beweegt zich van binnen naar buiten en vice versa. De blaadjes, symbolisch voor de natuur, worden op dezelfde wijze van binnen naar buiten gebracht. De ‘P’ (van Praktijk) omhult als het ware de ‘E’, wat de veiligheid en geborgenheid symboliseert die Erika haar cliënten biedt.

Haar website ( praktijkerika.nl ) is door het team van Zeker Ondernemen gemaakt.